Virágküldés 3 órán belül

Gyors kiszállítás virágküldő szolgálatunk segítségével

Hétköznapokon 9-17 óra között akár 3 órán belül is lehetséges a virágküldés. Sürgős megrendelés esetén virágküldő szolgálatunk központi telefonszámán is nyugodtan érdeklődhet: (06-1) 288-0634

A virágküldés gyorsasága függ a kért virágoktól és azok mennyiségétől, a szállítási címtől, és a kiszállítás időpontjától. Virágküldő szolgálatunk virágüzletei a legfrissebb virágokkal és kiegészítőkkel dolgoznak. Amennyiben Ön például 100 szál vörös rózsát szeretne küldeni, virágüzletünk akár 1 órán belül be tudja azt szerezni az üzlet nagykereskedőitől. Így a címzetthez a legfrissebb virág jut el a virágküldés során, garantálva a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat minőségi követelményeit.

Megrendeléséről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal. A megrendelést függőben tartjuk mindaddig, amíg a befizetés igazolása be nem érkezik irodánkba. Ezt követően tudjuk teljesíteni az Ön által leadott megrendelést.A délelőtt/délutáni kiszállítást nem tudjuk garantálni nagy napokon (pl. Nőnap, Valentin nap, anyák napja).