Virágküldés - azaz Fleurop - több, mint 100 éves tapasztalat a virágküldésben

Virágküldés Világszerte

A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat a világon piacvezető, Európában pedig az egyik legkedveltebb szolgáltató a virágküldés terén. 170 országban mintegy 70.000 virágküldéssel foglalkozó partnerüzletünk segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez.

Virágküldés több, mint 100 éve

A Fleurop virágküldő szolgálatot 1908-ban alapította Max Hübner Berlinben, majd 1946-ban az amerikai FTD-vel és a brit Interflorával együttműködésre lépve Fleurop-Interflora néven új szervezetté alakult azzal a céllal, hogy a világ minden részére biztosítani tudja a virágküldés lehetőségét.

25 millió virágküldés évente

Ma a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat több mint 25 millió virágküldést teljesít évente. Míg a múlt század első felében a távírókészülék volt az egyetlen eszköz, amivel virágrendelést le lehetett adni, addig ma a vállalat a legfejlettebb távközlési technológiával dolgozik, ezáltal garantálva a szolgáltatás gyorsaságát, pontosságát és magas színvonalát. Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, online vagy személyesen.

A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat Magyarország területén több, mint 100 virágbolt segítségével közvetíti a virágrendeléseket.