A virágküldés ára

Külön szállítási díjat csak akkor számolunk fel, ha a szállítási cím és a virágküldő szolgálatunk virágüzlete közötti távolság több, mint 20 km. Az esetleges külön szállítási díj mértékéről ügyfélszolgálatunk -a virágküldést végző virágüzlettel folytatott egyeztetést követően- Önt tájékoztatni fogja.

A csokrok és ajándékok kiszállítását virágküldő szolgálatunk tagjai, azaz szakképzett virágkötők végzik, így garantálva küldeménye minőségét.

A virágárak évszakonként és területenként változnak. A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat éppen ezért a kézbesítés napján lévő, az adott virágüzlet áraihoz igazodik. A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat virágpiaci árai tartalmazzák a helyi virágüzlet kézbesítési árát és a helyi adót is.

A virágküldés kifizetése történhet bankkártyával, Paypal fizetéssel, átutalással, vagy postai csekken.

Fleurop-Magyarország Kft.
Bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11713036-21168035
külföldről:
IBAN: HU05 1171 3036 2116 8035 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

Fizetés postai csekken, az alábbi címre:

Fleurop-Magyarország Kft., 1136 Budapest, Balassi B.u. 21-23. 2/2.

Minden esetben írd be a közlemény rovatba a rendelés számát! A banki átutalás bizonylatát vagy a postai csekk feladóvevényét kérjük elküldeni faxon a (06 1)  288 0635-es számra vagy e-mailen PDF vagy JPG formátumban az alábbi címre: info@fleruop.hu

A megrendelést függőben tartjuk mindaddig, amíg a befizetés igazolása be nem érkezik irodánkba. Ezt követően tudjuk teljesíteni az Ön által leadott megrendelést.

Bankkártyával is fizethet online az oldalon vagy telefonon vagy e-mailben. A kártya számára, a lejárati dátumára és biztonsági kódjára van szükségünk a terheléshez.