Virágküldés menete

A virágküldés célja az örömszerzés, a szeretetteljes törődés. Ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat. A virágküldést sosem egy ember, hanem egy csapat végzi. A virágküldés forrása Ön, a célja a kedves címzett, Mi munkatársainkkal és munkánkkal kapcsolódunk ebbe a folyamatba.

Virágrendelés, fizetés

A fenti menüben válassza ki a kívánt csokrot vagy ajándékot, tegye a kosárba, majd kattintson a főmenü jobb felső sarkában lévő kosár, vagy megrendelés gombra.

Ezután töltse ki az adatlapokat (megrendelő, címzett), válasszon a fizetési lehetőségek közül és kattintson a megrendelés feladása gombra.

CSAK abban az esetben beszélhetünk sikeres rendelésről, ha Ön kap egy visszaigazoló e-mailt (Ön által a rendelésben megadott e-mail címre), amiben megkapja a megrendelésének a számát.
Ha NEM kap e-mailt, vegye fel velünk a kapcsolatot haladéktalanul, mert ebben az esetben valamilyen hiba folytán a rendszer NEM rögzítette a rendelését!

Fontos, hogy megrendelését csak akkor indítjuk el, ha irodánkba beérkezik az átutalásról vagy postai befizetésről szóló igazolás akár faxon, akár e-mailben.

Bankkártyás fizetés esetén Ön és a bank között egy titkosított kapcsolat jön létre, mely a mi rendszerünk számára is elérhetetlen. Mi a banktól külön kapunk értesítést a tranzakció státuszáról. Erről a megrendelő lapon többet is megtudhat.

A virágküldés kifizetésének egyik legegyszerűbb módja a PayPal fizetés. Sikeres tranzakció esetén rendszerünk automatikusan jelez, és a virágküldés folyamata ekezdődik. A PayPal fieztés a legelőnyösebb módszer, ha Ön külföldön tartózkodik, mert így nem kell foglalkoznia az átváltással, nincs tranzakciós díj, számlakezelési díj, stb.

A virágküldés feldolgozása kiközvetítése

A központi irodánkba beérkező virágküldés és ajándék rendeléseket munkatársaink feldolgozzák, rendszerezik, a meglévő adatokat titkárságunk iktatja. Probléma esetén ezen adatok alapján vesszük fel a kapcsolatot ügyfelünkkel, vagy a címzettel. Ezt követően, ha minden rendben, a virágküldés megrendeléseket egy zárt rendszeren keresztül kiközvetítjük ki a megfelelő virágüzletünknek.

A virágcsokor elkészítése, kiszállítása

A megrendelt virágcsokrot az ország legjobb virágkötői készítik, a cégünk által meghatározott minőségi irányelvek alapján. A csokrok szezonális termékek, a virágok élő növények, így a megrendelt csokor és a kiszállításra kerülő némi képpen eltérhet, szezontól és kínálattól függően. Munkatársaink igyekeznek a legfrissebb, virágpiacokon kapható növényekkel dolgozni. A kiszállítást és az átadást csak az üzlethez tartozó munkatárs végezheti, aki fel van készítve a virág szállítás alatti gondozására, illetve a megfelelő átadásra.

Diszkréció

Minden megrendelést, minden vásárlónkat, minden címzettet diszkréten kezelünk, adatokat nem adunk ki. Célunk az elégedett ügyfél és címzett, illetve az, hogy Ön minél hamarabb igénybe vegye újra a szolgáltatásunkat, ezért minden megrendelést komolyan veszünk és diszkréten kezelünk!