Virágküldő szolgálat

Egy virágküldő szolgálat lényege, hogy egy adott területi egységen a virágüzletek napi rendszerességgel, szorosan együtt tudjanak dolgozni, valamint a különböző területi egységek munkája is össze legyen hangolva. Virágküldő szolgálatunkban Magyarországon több, mint 100, nemzetközi szinten mintegy 70.000 virágüzlet dolgozik a virágküldésen, és 170 országos központ biztosítja az összehangolt munkát. A magyarországi virágküldő szolgálat központja a Fleurop Magyarország Kft. Központunk teljes mértékben magyar tulajdonban van.

Virágküldő rendszerünk

A technika fejlődése a sikerünk egyik titka. Virágküldő szolgálatunk két rendelésközvetítő rendszert használ, mindkettő alapja az internet. Belföldi rendszerünk egy teljesen saját fejlesztésű program, aminek a segítségével virágküldő szolgálatunk központja folyamatos kapcsolatban van az összes virágüzlettel. Nemzetközi rendszerünk központja Svájcban működik. Sok külföldről bejövő rendelést ezen keresztül kapunk más Fleurop-Interflora központoktól, illetve a külföldre kimenő virágküldést is ezen keresztül bonyolítjuk le.

Virágküldő szolgálatunk feladatai

Virágküldő szolgálatunkban mindenkinek megvan a maga szerepe, feladata. A központunk tartja a kapcsolatot Önnel, mint megrendelővel és a virágüzlettel, intézi a pénzügyeket, oldja meg a speciális igényeket, valamint a központ követi nyomon a virágküldés részfeladatait. A virágüzletek készítik el a virágcsokrot és ők gondoskodnak a megfelelő és szakszerű kézbesítésről. A virágüzletek kapcsolatba is léphetnek Önnel egy-egy megrendelés teljesítése közben a sikeres és örömteli virágküldés érdekében.

Virágküldő szolgálat árak

Virágküldő szolgálatunk árait úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink megrendeléseit ne terhelje plusz költség. A virágcsokrok és az ajándékok árai a virágküldés és ajándékrendelés minden költségét tartalmazzák. Néhány esetben előfordulhat, hogy a címzett és a virágüzlet közötti távolság miatt plusz szállítási költséget számolunk fel. Erről a megrendelés feladását követően tájékoztatjuk.