Garancia a virágküldésben

Megrendelése időben történő kézbesítésére és az első osztályú, kifogástalan minőségére A név kötelez! Garantáljuk minden Fleurop-Interflora virágküldő szolgálaton keresztül leadott megrendelés lelkiismeretes kézbesítését. Garanciánk a következőkre terjed ki:

  • a megrendelt termék kézbesítése a virágüzlet által,
  • friss és tökéletes állapotban,
  • a kívánt napon,
  • a Fleurop-Interflora által adott árajánlat alapján.

Amennyiben a címzettnek bármilyen panasza van, kapcsolatba léphet a kiszállító Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat központi irodájával hétköznap 09.00 – 17.00, szombaton 10.00 – 13.00 óra között, az alábbi telefonszámon: (06-1) 288-06-34. Virágküldő hálózatunk garantálja a kiszállított áru minőségét legalább 3 napra – 72 órán át a kiszállítástól számítva, és kicseréli az árut, ha azt visszaviszik a boltba minőségre vonatkozó panasszal.

Ez a garancia az Ön biztosítéka arra, hogy rendelését szeretettel és odafigyeléssel teljesítjük, és hogy csak kiváló minőségű terméket használunk fel ehhez. Ha mégsem lenne megelégedve a minőséggel, a szállítással, kérjük a kiszállítástól számított 5 napon belül jelezze ezt. Minden rendelést kizárólag a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat tagjai kezelnek és továbbítanak. Természetesen minden, a rendelése teljesítéséhez szükséges információt bizalmasan kezelünk és nem adjuk ki harmadik félnek.
A virágok időszakos termékek, éppen ezért közülük nem minden kapható az év minden napján a virágpiacon, tehát a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat internetes piacán sem. A különleges virágok minden üzletben való kaphatóságáért nem tudunk állandó garanciát biztosítani, különösen ha a rendelést rövid határidőre kérik. Előfordulhat, hogy a csokor nem teljesen egyezik meg a weboldalon kiválasztott csokor képével, de virágküldő szolgálatunk igyekszik a színt és a formát tartani. Ha abban is változtatnának, annak nyomós oka lehet és csak azért teszik, hogy vevőink elégedettek legyenek. Mindemellett, minden Fleurop-Interflora csokor egy műalkotás, minden esetben friss virágokból készül és egyedi.
A virágok legtöbb esetben váza nélkül kaphatóak, de ha Ön vázával szeretné, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. A Fleurop-Interflora online virágpiacán vannak olyan virágok, amik vázával együtt szállítandóak – azok egyértelműen meg vannak jelölve.

Virágfutár

Virágüzleteinkben a legjobb virágkötők dolgoznak, akik a virágküldést már évtizedek óta a legnagyobb szakértelemmel végzik. Filozófiánk szerint a virágcsokornak és az ajándéknak a lehető legrövidebb utat kell megtennie, ezért nálunk nem a virágcsokor, hanem a megrendelőlap utazik a legtöbbet, a virág a lehető legrövidebb utat teszi meg a virágüzlettől a kedves címzettig.

A virágok, ajándékok kiszállítását legtöbb esetben maguk a virágüzletek végzik, némely esetben, illetve nagyobb ünnepek alkalmával az üzlethez tartozó virágfutár feladata a kiszállítás. Így a virágcsokor folyamatos gondozást kap az átadás pillanatáig. A virágfutár ás a kiszállítás ára már benne van a csokor árában, tehát Önnek nem kell külön fizetnie kiszállítási díjat.

A virágfutár feladata

A virágfutárnak gondoskodnia kell a kiszállítás alatt a virágról, és a megfelelő időben, a megfelelő módon történő átadásról. Minden más a virágüzlet és a központ feladata.