Virágküldés a Fleuroppal

Virágküldés – azaz Fleurop – több, mint 100 éves tapasztalat a virágküldésben

Virágküldés Világszerte

A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat a világon piacvezető, Európában pedig az egyik legkedveltebb szolgáltató a virágküldés terén. 170 országban mintegy 70.000 virágküldéssel foglalkozó partnerüzletünk segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez.

Virágküldés több, mint 100 éve

A Fleurop virágküldő szolgálatot 1908-ban alapította Max Hübner Berlinben, majd 1946-ban az amerikai FTD-vel és a brit Interflorával együttműködésre lépve Fleurop-Interflora néven új szervezetté alakult azzal a céllal, hogy a világ minden részére biztosítani tudja a virágküldés lehetőségét.

25 millió virágküldés évente

Ma a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat több mint 25 millió virágküldést teljesít évente. Míg a múlt század első felében a távírókészülék volt az egyetlen eszköz, amivel virágrendelést le lehetett adni, addig ma a vállalat a legfejlettebb távközlési technológiával dolgozik, ezáltal garantálva a szolgáltatás gyorsaságát, pontosságát és magas színvonalát. Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, online vagy személyesen.

A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat Magyarország területén több, mint 100 virágbolt segítségével közvetíti a virágrendeléseket.

Virágküldés online

Az online virágküldés mára az egyik legkézenfekvőbb módja a virágrendelésnek, illetve a meglepetés szerzésnek, ha szeretteinkről gondoskodni akarunk még akkor is, ha távol vagyunk egymástól. Az online virágküldés weblapunkon nagyon egyszerű, hiszen nincs szükség regisztrációra a rendelés feladásához. Önnek mindössze ki kell választani a megfelelő virágcsokrot vagy ajándékot, kosárba kell tenni, ki kell tölteni a megrendelő lapot és el kell küldeni a megrendelést.

Virágküldés online – fizetés

A hagyományos banki átutalás és postai csekken történő fizetésen kívül Ön választhatja a sokkal kényelmesebb és egyszerűbb online bankkártyás fizetést, vagy a PayPal fizetést. Sikeres bankkártyás vagy PayPal fizetés esetén rendszerünkbe már fizetett státuszban érkezik be a megrendelés, így mi már el is kezdjük a virágküldést. Ellenben a banki átutaláskor, vagy postai csekken történő fizetéskor csak akkor indítjuk el a virágküldést, ha az összeg megérkezik hozzánk, vagy az átutalásról/csekkről igazolást kapunk e-mailben vagy faxon.

Virágküldés online – online közösség

Az online világ számunkra nagyon fontos, és nagyon sok energiát fektetünk abba, hogy kihasználjuk az internet nyújtotta lehetőségeket. Nekünk nem titkoltan két célunk van. Az egyik, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, és újra igénybe vegyék virágküldő szolgálatunkat, a másik, hogy munkánkkal közelebb hozzuk Önt szeretteihez. Ehhez tökéletesebb eszközt, mint az internet, találni sem lehet. Csatlakozzon közösségi oldalainkhoz, olvassa blogunkat, cserébe Mi megbecsüljük, jutalmazzuk és szórakoztatjuk Önt!