Rólunk mondták

Tisztelt Ügyfélszolgálat,
szeretném kifejezni köszönetemet munkájukkal kapcsolatban.
Most először, egy hirtelen ötlettől vezérelve, virágot küldtem a testvéremnek a névnapján, mivel egy másik kontinensen élek. Telefonon hívtam fel Önöket a szállítás idejének pontosítása miatt. A hölgy, akivel beszéltem, rendkívül kedves, szolgálatkész volt, testvérem szerint a csokor nagyon szép, amit az általam kért idő intervallumban ki is szállítottak a munkahelyére.
Még egyszer köszönöm, biztosan fogom ajánlani a szolgáltatást másoknak is. További jó munkát és sok elégedett ügyfelet kívánok.

Üdvözlettel,
Ágnes
2016.03.11.


Tisztelt Virágküldés!
Köszönöm a megrendelésre szállított szép csokrot.
A küldemény a legjobb időzítéssel érkezett.
Nagy örömöt szereztünk vele.
Üdvözlettel:

H. Szabolcs
2016.03.08.


Kedves Virágküldő Szolgálat!
Nagyon, nagyon köszönöm a gyönyörű csokrot,amivel sikerült igazi meglepetést szereznem az Önök jóvoltából. Bár külföldről küldettem és a címet sem tudtam pontosan, de Önök minden problémát áthidalva eljutatták a szülinaposhoz. Mégegyszer nagyon köszönöm!
További sikeres munkát kívánva :

T. Márta
2016.02.26.


Köszönöm a csokrot. A címzettnek nagyon-nagy tetszett, így nekem is.
Jellemezte: “Csodaszép a virag. Ez nem is csokor, hanem egy egész kertészet”
Máskor is igénybe veszem szolgáltatásaikat.

Üdv.: Egy elégedett vevő
2016.02.21.


Kedves Bori,
Hálásan köszönöm mindent, nagyon nagy örömet okoztak tegnap a gyönyörű és illatos virággal. Engem is meglepett a reakció:)
Minden jót kívánok, további sok sikert üzletükhöz! Legközelebb is Önöket keresem:)

Üdvözlettel,
Cseh Zsuzsanna 2016.02.18.


Tisztelt Virágküldő szolgálat!
Január 29.-én rendeltem Önöktől egy virágcsokrot anyósomnak,születésnapjára. A csokor gyönyörű a kártya szépen megírt volt.
Nagyon szeretném megköszönni a munkájukat,már nem első alkalommal rendeltem,egyszer sem csalódtam. Minden alkalommal Önöktől rendelek továbbra is. További sikeres munkát,sok megrendelést és elégedett megrendelőt kívánok.

Üdvözlettel Szilvia
2016.01.31.


Kedves Bori
Ezúton szeretném megköszönni a kedvességét. A szüleim nagyon örültek a virágnak, azt mondtak a csokor gyönyörű volt és látszik hogy gonddal és szeretettel volt összeállítva. Azt külön is megköszönném hogy még aznap este kiszállították. Egész biztos fogom meg használni a szolgáltatásukat és elmesélem majd minden itteni magyar barátomnak, milyen jó élményünk volt magukkal. Szépen köszönünk mindent.

F. Laszlo és család – Sydney, Australia
2015.11.01.


Kedves Bori,
nagyon köszönöm a szallítast, nagy örömet és meglepit okoztak egy szerettemnek. 🙂
Csodaszep volt a virag!
Tovabbi jo munkat!

üdv:Adrienn
2015.10.19.


Kedves Bori!
A csokor a nagymamámnak nagyon pontosan megérkezett, és ezért nagyon-nagyon hálás vagyok!!
Ugyanis ma 85. éves, de ő egyedül nem engedte volna be a futárt, rá kellett szerveznem ..
ÉS TÖKÉLETESEN JÓL SIKERÜLT!!!
Nagyon meglepődött, és nagyon örült a GYÖNYÖRŰ virágkosárnak!!!
Köszönöm szépen, hogy a pontossággal és precíz munkával megsegítettek engem a köszöntésében, és az örömszerzésben!

Üdvözlettel, Éva
2015.10.12.


Kedves Bori!
Köszönöm a gyors, pontos ügyintézést. Időben megérkezett Macaura a csodálatos virágcsokor, nagy örömet szerezve a lányomnak. Üdvözlettel:

Gabriella
2015.10.11.


Kedves Bori,
Ezúton szeretném megköszönni a nagyszerű szolgáltatást és a csodás virágcsokrot. Nagymama nagyon boldog volt!
További sok sikert kivánok a munkájukhoz!
Üdvözlettel:

Kata
2015.10.09.


Tisztelt Halom Bori,
Nagyon köszönöm szépen és rugalmasan kezelték, a kérésemet noha egy elég tág határt adtam meg először de aztán ezt módosítanom kellett hogy tudomásomra jutott, hogy nem lesz a munkahelyén az Édesanyám. Beragyogta a napját a meglepetés virágom és külön öröm volt számomra, hogy egy igazán kedves és régi ismerős virágos (Zakariás Enikő) kötötte meg Édesanyámnak a virágcsokrot. Sose gondoltam volna, hogy Ő fogja megkötni, de mivel ismerjük személyesen, így ez különösen öröm volt számomra mikor kiderült.

Köszönöm szépen.
Üdvözlettel, Kata
2015.09.25.


Kedves Virágküldő Szolgálat!
Szeretném ismét kifejezni hálámat a virágküldésért.
Tavaly rendeltem önöktől először csokrot, idén pedig kétszer. Mind három alkalommal a címzettek Anyukám és Nagymamám voltak, akik Heves megye északi részén, egy kis faluban élnek. A csokrok minden alkalommal pontosan megérkeztek, és az öröm és boldogság amelyet okoztak nekik, megfizethetetlen. Nagyon szépen köszönöm a munkájukat és csak így tovább!!!!!!!!!!!

2015.09.12.


Kedves Virágküldő Szolgálat Csapata!
Hatalmas köszönet a gyönyörű csokrokért, amiket Édesanyámnak és Keresztanyukámnak kézbesítettek! Csupán egy nappal előbb rendeltem meg, mégis pontosan, időben kiszállították őket az ország két különböző pontjába. Hálás köszönetem, amiért segítségükkel minden évben sikerül meglepnem és megörvendeztetnem szeretteimet külföldről is. További sikeres munkát kívánok!

Anita, Manchester
2015.08.20.


Kedves Bori!
Nagyon nagy sikere lett a csokornak, csodaszép és nagy! Köszönöm, legközelebb is Önöktől fogok rendelni.
Üdvözlettel,

Pálma
2015.06.10.


Kedves Fleurop,
Immáron másodjára rendelek önöktől es el kell mondjam, aki a weboldalukon olvasgat hezitalva, hogy segítsek nekik ezzel a véleménnyel: önök/ ti vagytok a legjobbak!! Az első megrendelésemkor egy váratlan eseményre elképesztően emberi érzéssel reagáltak. A kórházban levő nagymamámnak küldettem egy csokor virágot es sajnos kiszállításkor visszaforditották, mivel elhunyt a mamám. Ezek utan pénzt es időt nem sajnálva kinyomozták es kihozták a csokrot egy vilag végi településre a 2.napon (!) hogy a nagymama csak azert is megkapja amit rendeltek számára hogy elkísérje utolsó földi útjára. Meghökkentem. Es mai napig is hálás vagyok ezért a nemes gesztusért.

A masodik megrendelesem mar vidámabb 🙂 es épp most történt. A húgom születésnapjára rendeltem a kép alapján egy egyszerű csokrot egy uveg borral egy helyre ahol épp nyaralnak a barátjával. Másodjára kellett kiutazniuk a virággal mert napközben nem voltak a szálláshelyen es meg akkor is: este 8kor csupa kedvességgel viszik ki egy akkora csokrot amit meg csak a képeken se láttam!! Tele mindenféle extrákkal gyönyörű, frissen vágott virágok, ízlésesen csomagolva!! Lenyűgöz amit művelnek. Es az emberség ami mindemellé a szerviz mellé társul komolyan RITKA!! További sok sikert kívánok önöknek! Egy kamionnyi megrendelést naponta es mindig maradjon meg ez a lelkesedés amitől sokunknak mar felejthetetlen örömet szereztek. Gratulálok es jó egészséget a munkájukhoz!

Köszönettel és Szeretettel